Ръководителят на дипломацията на Европейския съюз Жозеп Борел смята, че

...
Ръководителят на дипломацията на Европейския съюз Жозеп Борел смята, че
Коментари Харесай

Борел сравни Путин със Сталин: Те не ценят човешкия живот

Ръководителят на дипломацията на Европейския съюз Жозеп Борел счита, че Руската федерация към този момент може да попълни силите си и да не се преценява със загуби във войната против Украйна.

Както написа " Укринформ “, той съобщи това по време на тирада пред посланиците на Европейски Съюз. Дипломатът акцентира, че съдружниците би трябвало да оказват помощ на Украйна да поддържа нейната атака.

" Руските загуби са доста значими, само че Русия може да попълни силите си. Тя е подготвена да пожертва още повече хора. Преди Путин Сталин беше уверен, че самото количество е източник на качество, когато човешкият живот няма смисъл и не се цени ", съобщи Борел.

Според него, в случай че равнището на загубите е недопустимо за украинците, то за Русия в кратковременен проект въпросът за загубите е " доста допустим “.

" Единственото решение е да продължим помощта си за Украйна и да останем единни към този въпрос, тъй като нашите съществени полезности са застрашени. Ако Украйна загуби, губим и ние. Трябва да запазим единодушието и единството си в поддръжката на Украйна ",заключи дипломатът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР