Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров връчи звездата на Героя на

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров връчи звездата на Героя на
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров връчи звездата на Героя на Русия на командира на специалния отряд "Ахмат"

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров връчи звездата на Героя на Русия на ръководителя на Съвета за сигурност на района и командира на специфичния отряд Ахмат Апти Алаудинов, който взе интензивно присъединяване в освобождението на Луганск Народна република, предава ТАСС.

Церемонията по връчването на премията се състоя в Грозни в наличието на секретаря на Генералния съвет на " Единна Русия " Андрей Турчак и ръководителя на ЛНР Леонид Пасечник.

„ За проявената смелост и подвиг по време на специфичната военна интервенция на териториите на Луганската национална република и Украйна Апта Алаудинов се удостоява със званието Герой на Руската федерация ", съобщи Рамзан Кадиров по време на церемонията.

Министърът на вътрешните работи на района Руслан Алханов също беше награден с грамота на президента на Руската федерация. Освен това с ордени за смелост бяха наградени майор от полицията Иса Тайсумов и капитан от полицията Майрбек Даудов, майор от полицията Зелимхан Докашев беше награден с орден на ордена за заслуги към Отечеството II степен, а майор от полицията Заинди Зингиев и подполковник Хасаин Мудуев бяха награден с медали за смелост.

„ От първите дни на специфичната интервенция специфичните елементи „ Ахмат " участваха в освобождението на Донбас. Възстановяваме тази велика идея за съветския свят, където, без значение от народност и вяра, всеки човек може и би трябвало да живее на своя земя и приказва на личния си език. За мен е огромна чест да бъда дружно с командирите и бойците през днешния ден, с цел да ги поздравя ", сподели Турчак.

На собствен ред Кадиров означи, че всички специфични елементи на Чеченската република са подготвени да пазят ползите на своята страна.

„ Ние преквалифицирахме нашите бойци, които бяха в Луганската национална република. Бяха основани три спомагателни батальона и един полк на Министерството на защитата на Русия. Имаме всички най-хубави оръжия, които съществуват в света, и най-хубавите бойци, които знаят тактиката и тактиката на наемниците в Украйна ", разяснява Кадиров.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР