Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи да освободи пленени войници

...
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи да освободи пленени войници
Коментари Харесай

Кадиров предлага сделка да освободи украински войници, ако бъдат отменени санкциите срещу семейството му

Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров предложи да освободи пленени бойци от въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в подмяна на анулация на глобите против членове на фамилията му, оповестяват съветски медии.

" Имаме пленници, които взехме в Донецка и Луганска национални републики. Предавам на нашия посетител, някогашния контрольор на Организация на обединените нации за наблюдаване на ликвидирането на иракските оръжия за всеобщо заличаване Скот Ритер, лист на пленените във войната.

The worst video you’ll see today. Scott Ritter brokering a deal to lift sanctions on Kadyrov’s family members in exchange for n POWs.
— Rocke Fella - NAFO Raccoon Spec Ops (@NAFORaccoon)

Ако анулират глобите против майка ми, дъщерите ми, почтени хора, коне, и против мен, тогава ще се откажем от тези хора “, декларира Кадиров.

Kadyrov asks the US to lift sanctions on him and his family in exchange for Ukrainian POWs.

The only acceptable way to remove sanctions from Kadyrov is his
— ✠ Oksii ✠ (@Oksii33)

Когато описът е предаден на Ритер, е показан видеозапис на хванати украинци. Във видеото те са декларирали, че се предлага да бъдат освободени 20 пандизчии, при изискване че бъдат анулирани глобите против роднините на Кадиров, неговите самолети и коне.

Бившият контрольор на Организация на обединените нации за наблюдаване на ликвидирането на иракските оръжия за всеобщо заличаване Скот Ритер, който преди този момент е служил в разузнаването в Корпуса на морската пехота на Съединени американски щати, е на посещаване в Грозни.

Чешката република замрази активи на Рамзан Кадиров, в това число няколко коня, като част от интернационалните наказания.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР