Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че е убеждавал

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че е убеждавал
Коментари Харесай

Кадиров убеждавал Пригожин да не смесва бизнес амбициите си с държавните дела

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров съобщи, че е убеждавал създателя на " Вагнер " Евгений Пригожин да се откаже от бизнес упоритостите си и да не ги смесва с държавните каузи, заяви ТАСС.

" Оказва се, че в името на персонални упоритости, облага и заради надменност хората могат да се откажат от привързаността и любовта си към Отечеството. Разговарях с Пригожин, убеждавах го да изостави бизнес упоритостите и да не ги смесва с делата от държавно значение ", написа Кадиров в Телеграм.

" Веригата от несполучливи бизнес покупко-продажби провокира скритата и продължителна злост на предприемача, която доближи своя връх, когато управляващите в Санкт Петербург не предоставиха на щерка му стремежи имот. Самонадеяността на един човек можеше да докара до толкоз рискови последствия и да въвлече огромен брой хора в спора ", добави чеченският водач.

Освен това той прикани всички бойци на " Вагнер " " да продължат да бъдат трезви в решенията си ". " Мислете за бъдещето на страната, за фамилиите си, за децата си. Подобни дейности могат да доведат до пагубни резултати. Сега всичко завърши спокойно, без кръвопролития, само че можеше да се случи и иначе. Крайната мярка щеше да бъде суровото потушаване и заличаване на всеки, който протяга ръка на целостта на Руската федерация ", заключи ръководителят на съветската кавказка република.

Инфо: Българска телеграфна агенция

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР