Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува в своя канал

...
Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров публикува в своя канал
Коментари Харесай

„Момчета, трябва да се предавате“: Кадиров публикува видеопризив на украински войник

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров разгласява в своя канал Telegram видео на хванат украински боец, който приканва другарите си да сложат оръжие.

" Момчета, би трябвало да се предадете. Ахмат е мощ... Искахме да се предадем, само че не ни разрешиха. Нашите командири не го направиха ", споделя военнопленникът.

Лидерът на републиката разяснява видеото с украинския боец, като означи, че " пленниците незабавно схващат, че са сбъркали и са подготвени да се поправят ".

„ Веднага се изясниха детайлности за това по какъв начин се реализира тяхното командване – украинските командири понякога идват в частите, дават дълготрайни заповеди и бързо напущат, с цел да не ги стигне патрона “, написа ръководителят на Чечения.

По-рано Кадиров даде обещание, че бандеровците в Украйна ще получат " патрон в челото " в борба с чеченските специфични елементи. Той също по този начин съобщи, че има десетки хиляди доброволци от Чеченската република, които желаят да вземат участие в специфична интервенция в Украйна.

Ръководителят на Чечения помоли съветския президент Владимир Путин да не стопира спецоперацията, съгласно него бойците от въоръжените сили на РФ са на същото мнение. Руските войски сполучливо реализират задачите си, означи той.

По заповед на президента на Руската федерация на 24 февруари стартира съветска специфична интервенция в Украйна, ориентирана към отбрана на Донбас. Това решение беше взето от президента, откакто към Русия се обърнаха за помощ ръководителите на ДНР и ЛНР.

Превод: ЕС
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР