Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров реагира в канала си в

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров реагира в канала си в
Коментари Харесай

Кадиров обясни синините по лицето на заловен украинец с думите "змията хапе когато я настъпиш"

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров реагира в канала си в Telegram на видео с историята на неговия асистент в силовия блок Апта Алаудинов за пленените бойци от Въоръжените сили на Украйна (ВСУ). Алаудинов сподели самите хванати украинци, единият от които имаше мощни следи от пострадвания по лицето си, а Кадиров бързо откри пояснение за пострадванията на пленника, написа Лента.ру.

Според главата на Чечения, Алаудинов не трябва да се извинява за пострадванията на военнопленниците, защото всички знаят, че " сякаш става дума за трагичен случай "...

„ Що се отнася до синките под очи, Апта няма защо да се извинява. Всички знаем, че самият боец е получил и двете натъртвания инцидентно, евентуално си ги е търсил, тъй като " змията хапе когато я настъпиш ", случило се е тъкмо сега на овакантяване на обградената постройка. Е, кой не е заплашен, обикновено е. " Всяко знамение за три дни “ или както споделят у нас " до сватбата ще му мине ", написа Кадиров ,цитиран от Лента.ру.

Той добави, че най-важното е, че военнопленникът е жив, всичко останало са формалности. Кадиров също изрази убеденост, че всички бойци от въоръжените сили на Украйна биха предпочели да получат синини, а не патрони.

По-рано съветският президент Владимир Путин подсигурява живот и почтено отношение към всички предадени бойци от въоръжените сили на Украйна, написа Лента.ру.

Агенцията напомня, че съветската спецоперация стартира на 24 февруари. Руският президент Владимир Путин сподели, че главните му цели са демилитаризация и денацификация на Украйна, както и помощ на Донецката и Луганската национални републики (ДНР и ЛНР). На 20 май министърът на защитата Сергей Шойгу сподели, че освобождението на територията на ЛНР е към довеждане докрай.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР