Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров посети учебно-тренировъчната база на отряда

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров посети учебно-тренировъчната база на отряда
Коментари Харесай

Кадиров огледа пленена трофейна техника на НАТО

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров посети учебно-тренировъчната база на отряда със особено предопределение " Ахмат ", където прегледа пленена техника на НАТО . Това заяви самият той в " Телеграм ".

Кадиров означи, че до неотдавна водачите на западните страни горещо обсъждаха тази техника, " а в този момент тя остава без работа на паркинга ".

Ръководителят на Чечения благодари на бойците на " Ахмат " за положителните резултати и пожела триумф в осъществяването на поставените задания . " И това не е границата. И ще има нови мотиви ", намекна Рамзан Кадиров.

През последните седмици се ускориха спекулациите за здравето на президента на Чечения. Днешната демонстрация беше една от редките изяви на Кадиров, напомнят военни блогъри.

Президентът на Чечения е един от главните поддръжници на Путин и неговата военна експанзия в Украйна .

На Международния военно-технически конгрес " Армия-2023 ", който от 14 до 20 август се организира в Кубинка, беше показана трофейна техника на НАТО.
 Путин одобри Кадиров похвали
Путин одобри Кадиров похвали " позитивната динамичност в Чечения "

Няма публично известие за тематиката на диалога

На ревюто бяха показани австралийският бронеавтомобил Bushmaster, американският БТР М-113, шведската БМП 090-40, френският колесен танк AMX-10RCR и друга техника. В описанието на експонатите беше посочено къде и при какви условия са хванати.

Западните страни доставят оръжие на Киев от началото на военната експанзия на Русия в Украйна.

Основен снабдител на техника остават Съединени американски щати . По данни на Пентагона, в края на август 2023 година Вашингтон е дал на Киев военна помощ за над 43,7 милиарда $.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР