Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров отново призова украинския президент Владимир

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров отново призова украинския президент Владимир
Коментари Харесай

Кадиров към Зеленски: Предай се и ще говоря с Путин да ти даде убежище

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров още веднъж прикани украинския президент Владимир Зеленски да се съобщи и да трансферира властта на " законния президент " Виктор Янукович.

" Зеленски, в случай че тръгнеш към Полша, тогава те чака ориста на Саакашвили, който беше фиктивен и в последна сметка се върна в родината си на подсъдимата пейка ", съобщи чеченският водач.

" Ако се довериш на Русия и си подготвени за разговор, тогава съм подготвен да се застъпя и персонално да помоля съветския президент Владимир Путин да ти даде леговище и да избави лицето ти ", добави още той.

" Всичко това ще бъде допустимо, в случай че ме изслушаш тъкмо в този момент и се възползваш от единствения си късмет. Няма къде да бягаш “, сподели Кадиров.

" Обърни внимание “, обърна се Кадиров към Зеленски, какво вършат бандеровците и Европа. Те няма да оказват помощ или да те спасят, предизвести той.

" Свържи се с мен и подсигурявам, че ще намеря общ език за теб с Владимир Путин, ще уредя среща и ще прехвърлиш пълномощията на законния президент Янукович ", сподели още чеченският водач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР