Ръководителят на британския генерален щаб генерал Ник Картър заяви, че

...
Ръководителят на британския генерален щаб генерал Ник Картър заяви, че
Коментари Харесай

Британски генерал иска надмощие срещу Русия и Китай в собствената им игра

Ръководителят на английския общоприет щаб военачалник Ник Картър съобщи, че с цел да победят Русия и Китай, е належащо да завоюват превъзходство " в личната им игра ", написа The Times.
Вестникът цитира фрагменти от речта на Картър, в която прикани Лондон да се " укрепи в киберпространството ". В същото време съгласно генерала ситуацията във въздушното и морското пространство би трябвало да се смекчи, с цел да бъдат победени Москва и Пекин " под прага на войната ".
 Световните армии се готвят за бъдеща кибервойна Световните армии се готвят за бъдеща кибервойна
Зад компютърните офанзиви се крият незаконни групировки, от време на време употребявани от страната. Сценарият на кибер Пърл Харбър и всеобща киберв...
Освен това, съгласно английския военачалник, е значимо да се употребява по-малко нападателен звук в осведомителното пространство.
В края на септември Картър показа проект за водене на " политическа война " против " властническите съперници " на Обединеното кралство, напомня РИА Новости. Според Картър тактиката на противниците на Англия " е ориентирана към подкопаване на доближаването, икономическата, политическата и обществената резистентност и към битката за стратегическо преимущество в основни райони на света ".
Сред страните, за които се твърди, че употребяват кибер и осведомителни офанзиви, Картър отнесе Русия, Иран и Северна Корея. Генералът прикани сътрудниците си да трансформират радикално своето мислене и да се бият " под прага на войната ".
Както означи ръководителят на външната комисия на Съвета на федерацията Константин Косачев, сходни изказвания на английските военни приказват за желанието на Лондон да разгласи осведомителна война на Русия и други страни, които Англия счита за " властнически съперници ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР