Ръководителят на британската служба за външно разузнаване МИ6 призова в

...
Ръководителят на британската служба за външно разузнаване МИ6 призова в
Коментари Харесай

Шефът на британското разузнаване към руснаците: присъединете се към нас, за да спрем войната

Ръководителят на английската работа за външно разузнаване МИ6 прикани в сряда руснаците, ужасени от войната в Украйна, да " подадат ръце " на неговата работа и да сложат завършек на кръвопролитията, съобщи " Ройтерс ".

Във втората си тирада, откогато стана началник на службата през 2020 година, Ричард Мур сподели, че наподобява има слаба вероятност Русия да си възвърне инерцията в Украйна.

Изнасяйки речта си в английското посолство в Прага, той оприличи актуалната обстановка в Украйна на Пражката пролет през 1968 година, когато Съветският съюз отхвърли промени за либерализация.

Докато стават очевидци на продажността, вътрешните битки и безсърдечната непросветеност на своите водачи, доста руснаци се борят със същите алтернативи като техните прародители през 1968 година, сподели Мур.

" Приканвам ги да създадат това, което други направиха през последните 18 месеца, и да се причислят към нас. Нашата врата е постоянно отворена... Техните секрети ще бъдат в сигурност при нас и дружно ще работим, с цел да сложим завършек на кръвопролитията ", добави Мур.

Той разказа решението на Иран да достави на Москва за спора в Украйна като " безскрупулно " и по думите му то е предизвикало вътрешни раздори на най-високо ниво в режима в Техеран.

Мур предизвести, че Китай и Русия се надпреварват да овладеят технологии като изкуствения разсъдък и квантовите калкулации.

Той се върна към тематиката, като сподели, че на разследващите организации и няма да размени хората, които могат да разкриват секрети отвън обсега на технологиите.

Под думите му " неповторимите характерности на хората сътрудници на точните места ще станат още по-значими ".

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР