Ръководителят на британската армия каза, че гражданите на Обединеното кралство

...
Ръководителят на британската армия каза, че гражданите на Обединеното кралство
Коментари Харесай

Вървим ли към Трета световна война? Експерти преценяват дали Русия, Китай и Близкият изток могат да ни вкарат в апокалиптичен конфликт

Ръководителят на английската войска сподели, че жителите на Обединеното кралство би трябвало да бъдат „ подготвени и екипирани “, с цел да се бият в евентуална война с Русия, както той разказа живеещите през днешния ден като „ предвоенно потомство “.

Коментарите на военачалник сър Патрик Сандърс провокираха безпокойствие по отношение на наборната военна работа – нещо, което някогашният върховен пълководец на НАТО военачалник сър Ричард Шериф сподели, че е време да се обмисли.

Сър Патрик добави, че войната в Украйна е " точка на напън " и добави, че " не можем да си позволим да създадем същата неточност " като нашите прародители, които " се натъкнаха на... ужасни войни ", като да вземем за пример Първата международна война през 1914 година

Междувременно в Близкия изток силите на Обединеното кралство и Съединени американски щати нанесоха въздушни удари против Йемен в отговор на офанзивите на подкрепяните от Иран хуси против търговски кораби в Червено море.

Ударите бяха нанесени на 108-ия ден от настъплението на Израел против Газа след офанзивите на Хамас от 7 октомвр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР