Ръководителката на британската дипломация Лиз Трас обяви, че Обединеното кралство

...
Ръководителката на британската дипломация Лиз Трас обяви, че Обединеното кралство
Коментари Харесай

Лондон договори санкциите срещу Русия с Г-7 и ЕС

Ръководителката на английската дипломация Лиз Трас разгласи, че Обединеното кралство към този момент е договорило с сътрудниците си от Г-7 и Европейския съюз (ЕС) наказания против Русия при положение на нейно военно настъпление против Украйна.

Това заяви тя в изявление, оповестено в събота за немския вестник Welt am Sonntag. " Отстъпките няма да спрат Русия да нахлуе. Трябва да покажем мощ, като подкрепим Украйна ", сподели Трус. " Трябва да подсигуряваме, че е квалифициран непоколебим пакет от наказания при положение на изключителна обстановка. Вече договорихме тези наказания с нашите съдружници в Г-7 и Европейски Съюз, в това число Германия ", разгласи тя.

В същото време Трас добави, че Обединеното кралство дава икономическа поддръжка на Украйна, както и поддръжка за киберсигурността, Обединеното кралство е доставило отбранителни оръжия на Киев и оказва помощ за образованието на украински бойци. Освен това, съгласно Трас, належащо е всички членове на НАТО да изразходват 2% от Брутният вътрешен продукт за защита. „ Трябва да използваме и нашите войски на НАТО “, акцентира шефът на английското външно министерство и добави, че Обединеното кралство ускорява наличието си в Естония. Подобни ограничения, съгласно нея, могат да възпират Русия от по-нататъшни офанзиви.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР