Ръководител на оръжията на снимачната площадка на Rust беше осъден

...
Ръководител на оръжията на снимачната площадка на Rust беше осъден
Коментари Харесай

Armourer Rust осъден за непредумишлено убийство в Baldwin shooting

Ръководител на оръжията на снимачната площадка на Rust беше наказан за непредумишлено ликвидиране за съдбовното прострелване на оператор от артиста Алек Болдуин от револвер, който тя зареди по време на подготовка за уестърн филм.

Присъдата в сряда против филмовия оръжейник Хана Гутиерес-Рийд приписва нова виновност за убийството през октомври 2021 година на операторката Халина Хътчинс, откакто помощник-режисьор предходната година пледира, че не оспорва повърхностно боравене с огнестрелно оръжие.

Гутиерес-Рийд също беше изправен пред второ обвиняване за подправяне на доказателства, произлизащо от обвинявания, че е предала дребна торба с вероятни опиати на различен член на екипажа след стрелбата, с цел да избегне разкриването. Тя беше приета за почтена по това обвиняване.

Журито прекара съвсем три часа в разискване, преди да излезе с присъдата. Според локалните медии 26-годишната, която избра да не свидетелства в своя отбрана по време на процеса в Санта Фе, в американския щат Ню Мексико, не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР