Ракия в туби за минерална вода попадна в магазинната мрежа

...
Ракия в туби за минерална вода попадна в магазинната мрежа
Коментари Харесай

Ракия вместо минерална вода в пловдивски магазин, клиент се върна за още с жена си

Ракия в туби за минерална вода попадна в магазинната мрежа в Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. От “Слънчеви лъчи " обясниха, че такава тайнственост до момента не се е случвала. Дафина Дългърова, шеф на магазина, ни сподели, че личният състав към този момент е дегустирал бялата течност, която идва в бутилки от минерална вода и се оказва, че това е " мека и пивка ракия ", съгласно тях много качествена, 43- градусова и добре “влиза ".

“Всичко започна с връщането на туба от въпросната минерална вода от наш клиент, който ни сподели, че водата мирише на нещо, което евентуално е ракия ", описа Дългърова.

" Веднага изтеглихме останалите бутилки от партидата от магазина след този сигнал и проверихме дали това е по този начин. Оказа се истина – в бутилките имаше ракия. От 10 доставени бутилки по 8 литра обаче бяха останали към този момент единствено две.

Любопитно ми стана да ревизира дали и други клиенти са усетили ракията. На камерите наблюдавах това. Видях по какъв начин един от клиентите купува една бутилка. След към час и половина се връща с жена си и взима още две от същите бутилки. Явно, вече е знаел какво се съдържа в тях. Но дали цялата партида е била с ракия, не мога да кажа ", добави шефката.

" Свързах се с доставчика, само че той ми сподели, че и той не знае по какъв начин са попаднали тези бутилки там. Аз имам някакви подозрения, само че няма да ги разясня, тъй като не съм сигурна. Моя позната, която е технолог, ми сподели, че ракията е сунгурларска. В завода в Сунгурларе също зареждали от тази вода. Така че, най-вероятно там някъде се крие истината за ракията ", добави Дафина Дългърова.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР