Ракия „Пещерска“ за втори път е отличена като „Любимата марка

...
Ракия „Пещерска“ за втори път е отличена като „Любимата марка
Коментари Харесай

„Пещерска“ отново е любимата марка ракия на българите

Ракия „ Пещерска “ за повторно е отличена като „ Любимата марка ракия на българите “ в състезанието „ Златната маза “, проведен от уеб страницата под патронажа на Министерство на стопанската система. Конкурсът се организира за шести път като спечелилите се избират посредством онлайн гласоподаване. През 2019 година „ Пещерска “ още веднъж бе избрана за обичана на потребителите. В категорията тази година бяха номинирани 48 разнообразни ракии на родни производители.

“Пещерска “ е измежду най-разпознаваемите и обичани родни марки. Произвежда се от личните лозови масиви на VP Brands International при затворен цикъл на произвеждане. Това значи прецизен надзор още на лозето при подбора на най-качественото грозде, през дестилацията по най-високите стандарти в алкохолния отрасъл до бутилиране, предпазване и разпространяване в комерсиалната мрежа. От компанията споделиха, че рецептата за „ обичаната ракия на българина “ остава непроменена през годините.

Призът получи ръководителят на завода в Пещера Георги Кавлаков. Наградата бе връчена от ръководителя на Националния статистически институт (НСИ) Сергей Цветарски на специфична гала в сряда вечерта. „ Благодарен съм и на всеки, който е дал гласа си за „ Пещерска “. Това е огромно самопризнание за нас. Поздравявам и прелестния екип на VP Brands, че с труд и професионализъм към този момент десетилетия пази имиджа на „ Пещерска “. Вярвам, че реализираме това с помощта на личните лозя, високия надзор на всеки стадий от производството и отдадеността на хората, които работят в компанията “, сподели представителят на „ Пещерска “.

„ Горди сме с това, което реализираме. Инвестирахме и ще продължаваме да влагаме средства в развиването на лозята ни, в техниката, в хората, тъй като това е печелившата формула, трансформирала марката „ Пещерска “ в пример за същинска българска ракия “, допълниха от компанията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР