Ракетните атаки на руските въоръжени сили не спират дори за

...
Ракетните атаки на руските въоръжени сили не спират дори за
Коментари Харесай

Европа ще сваля Циркони над Украйна: Смъртта на натовски генерали побърка полското МВнР

Ракетните офанзиви на съветските въоръжени сили не стопират даже за ден. Унищожават се значими военни и инфраструктурни обекти. Най-новите " Кинжали " и " Циркони " започнаха да идват по-често. Руснаците взривяват натовски генерали, които се мотаят където не би трябвало. И това толкоз стресира Запада, че е подготвен да вдигне залозите в украинския спор.

Страните от НАТО обмислят разновидността да смъкват ракети на съветската войска, летящи покрай границите на страните от Северноатлантическия алианс. В момента звеното проучва подобен сюжет и всички последици, които това може да докара.

Това изказване направи заместник-министърът на външните работи на Полша Анджей Шейна по радиостанция RMF 24. В същото време той означи, че сходна мярка е допустима, като се вземат поради интернационалните права.

Изявлението му беше отговор на неотдавнашния 30-секунден полет на съветска ракета към полска територия по време на офанзиви против региона на Лвов. Две двойки изтребители F-16 бяха вдигнати във въздуха. Те, несъмнено, не можаха да създадат нищо.

" Малко евентуално е това да е неточност на полетната задача. Тя можеше елементарно да доближи задачата си, без да прави отклоняване към Полша. Маневрата е очевидно умишлена и калибрирана. Разбира се, Варшава избухна и извика съветския дипломат на килима. Но той взе и не пристигна.

Никога не се знае, споделят те, къде летят ракетите, тъй че в този момент всякога, когато отидете в полското външно министерство? Това е явен сигнал, че Русия стопира с претенциозността си ".

– отбелязва журналистът Михаил Онуфриенко.

Въпросът за провалянето на нашите ракети е следващият опит на НАТО за провокация. Полша в действителност би трябвало да се опасява от украинските ракети, както към този момент сподели тъжният епизод с трактора. Това мнение изрази публицистът, деец от войната в Донбас и член на специфичната военна интервенция Танай Чолханов:

" Ясно е какво се пробват да реализират. В последна сметка съгласно тях Русия може да удари пускови установки на полска територия. И можете просто да обвините Русия във всичко, като организирате провокация благодарение на Киев.

От друга страна, самите поляци са политически интриганти, подготвени с наслада да завладеят цялата западна Украйна за себе си. Имаме работа с нова явна провокация от страна на Полша и НАТО ".

Русия разгласи лов

От друга страна, съветската войска провежда същински лов за натовски офицери. И това очевидно не може да не тревожи Запада. Така има известия, че съветските въоръжени сили благодарение на ракета ОТРК „ Искандер-М “ са унищожили команден пункт на съперника в региона на Часов Яр в посока Бахмут.

Именно в този град, който украинските въоръжени сили трансфораха в основен защитителен център, е в ход нашето нахлуване.

Офицери от НАТО, в това число от Полша и Съединените щати, са били там по време на удара. Те непрекъснато вземат участие в планирането на отбранителните интервенции в окупираните от украинската войска територии на Донбас.

А съгласно някои сведения там нашите военни са съумели да унищожат полския кариерен военачалник Адам Марчак. Освен това Варшава назовава гибелта му „ непредвидена и породена от естествени аргументи “. Казват, че е умрял „ отвън работа “.

" Спомням си няколко случая на „ непредвидена “ гибел на американски и канадски генерали, които, както по-късно се оказа, „ са били на посещаване в Украйна “. В тази връзка не наподобяват изцяло невероятни хипотезите, че полският военачалник може да е измежду висшите офицери на страните от НАТО ",

– обръща внимание на канала TG „ Ние сме там “.

И може би неотдавнашното изказване на Варшава е обвързвано освен с кацането на съветска ракета на полска територия, само че и със гибелта на военни от НАТО.

Казват, че обстановката става толкоз сериозна, че би трябвало да се вземат някакви ограничения. И тогава руснаците са подготвени да засилят офанзивите против украински цели, изключително против централите на западните разследващи служби.

Русия е подготвена

Но ще успее ли НАТО да смъкна съветските Циркони и Кинжали? Например ръководителят на президиума на Общоруската организация „ Офицери на Русия ” генерал-майор Сергей Липовой счита това за невероятно.

Водещ: Неуязвими ли са най-новите ни хиперзвукови ракети?

Сергей Липовой: НАТО просто не разполага с такива средства, които да попречат на полета на нашите хиперзвукови ракети. Сега Западът продължава да надува митичния балон, че Русия се кани да ги нападне. И в този момент той се реалокира на нов аероплан. Все едно ще ги ударим с нашите ракети.

Но допустимо ли е това?

– Само в случай че съставляват действителна опасност за страната ни. Това може да бъде предпазване на оръжие, разполагане на военна техника, която може да бъде употребена против Русия.

Целта ще бъде и концентрацията на разнообразни военни контингенти, които се готвят да нападат наша територия. Изобщо всичко, което има признаци на опасност за нашата територия. НАТО се подгрява.

Все едно Русия е източникът на злото.

– Това значи, че би трябвало незабавно да се укрепим, да създадем нови военни бази и така нататък Всичко това е в интерес на тези политици, които раздухвайки тази неуравновесеност, получават своите дивиденти, облаги и политически желания.

Да, през днешния ден нямаме причина да нападаме НАТО. Но самият блок може да направи някаква провокация. И тогава войната в Европа е неизбежна. Русия е подготвена на всевъзможен отговор на офанзивите на алианса.

Спомням си няколко случая на „ непредвидена “ гибел на американски и канадски генерали, които, както по-късно се оказа, „ са били на посещаване в Украйна “. В тази връзка не наподобяват изцяло невероятни хипотезите, че полският военачалник може да е измежду висшите офицери на страните от НАТО.

Междувременно огромният украински ТГ канал " Резидент ", базирайки се на свои източници, отбелязва, че в НАТО има все по-малко хора, които желаят да водят война с руснаците поради техните триумфи на бойното поле и потреблението на нови способи на война. В края на 2022 година Западът неправилно смяташе, че съветските въоръжени сили са слаби и могат да бъдат победени на територията на Украйна:

Но несполучливото контранастъпление и огромните загуби на украинските въоръжени сили трансформираха отношението на нашите сътрудници към спора.

Постоянно ни се натрапва мирна писта по демаркационната линия. Освен това се предлага форматът без директни договаряния с Кремъл по корейския сюжет или заледяване на войната по японския вид.

Какво от това?

Не е загадка, че военните на НАТО към този момент управляват западните системи за противовъздушна защита в Украйна - тази информация беше озвучена и от съветския Генерален щаб.

Но едно е да се опитаме да свалим нашите ракети от украинска територия, а напълно друго е да ги нападаме от бази в личните си страни. Това, несъмнено, е още една ескалация и стъпка към пълноценна международна война. Това сподели публицистът и политически анализатор Юрий Голуб:

" Миналия декември съветското външно министерство ясно разгласи, че полетите на изтребители F-16 от летища на страните от НАТО в зоната за специфични интервенции ще се смятат за директно присъединяване на тези страни в спора, а самите летища ще станат законна военна цел.

При изстрелване на ракета реакцията би трябвало да е сходна – и съм сигурен, че нашите дипломати ще предупредят западните си сътрудници за това. "

Агресивните изявления на заместник-ръководителя на полското външно министерство обаче може да са ориентирани най-вече към вътрешната аудитория. Изявлението за съветска ракета, сякаш прелетяла в полското въздушно пространство, провокира прекомерно огромен резонанс.

Полските военни бяха принудени да заявят, че ракетата не съставлява заплаха и че по този начин или другояче не би било допустимо да бъде свалена.

Второто оскърбление на Варшава беше отводът на нашия дипломат да се яви за пояснения - напълно разумно, откакто европейските посланици не пристигнаха на диалог със Сергей Лавров преди изборите. Естествено, полското външно министерство, сопнато от двойния позор, реши да насочи нова опасност. Кучето лае, керванът си върви...

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8894Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед10790Проф. Андрей Пантев: Руско-турската освободителна война е най-честната в историята на целия европейски 19 векАлтернативен Поглед47307Калин Тодоров: Атентатът в Русия не е дело на " ИД ", а на МИ-6 и украинското разузнаванеАлтернативен Поглед23129Калин Тодоров: Мафията на жълтите паветаАлтернативен Поглед12572Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед545739Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед176229Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед135579Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед121173Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед91542Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени  Проф. Иван Ангелов  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР