Ракетни удари в Украйна, включително в столицата Киев, дни след

...
Ракетни удари в Украйна, включително в столицата Киев, дни след
Коментари Харесай

Ракетни удари в Украйна, включително в Киев


Ракетни удари в Украйна, в това число в столицата Киев, дни откакто Русия упрекна Украйна за нахлуване с дрон против Черноморския си флот. За това оповестява Би Би Си.

Според екипи на CNN в украинската столица рано сутринта са били чути детонации.

В целия град са прозвучали и сирени за въздушно нахлуване, заяви в “Телеграм “ Киевската регионална държавна администрация. Системите за противовъздушна защита са работили и хората са били помолени да останат на закрито.

Това се случва след седмица на спирания на електрозахранването в столицата и други елементи на Украйна, породени от съветските офанзиви против енергийната инфраструктура на страната.

Руски ракети са поразили основни инфраструктурни обекти в североизточния украински град Харков и централния район Черкаси, оповестиха украински публични лица, представени от Си Ен Ен.

Части от област Черкаси са останали без електричество, откакто е бил улучен обект от сериозната инфраструктура, съобщи ръководителят на районната военна администрация.

Кметът на Харков Игор Терехов заяви в " Телеграм ", че две ракети са поразили сериозно инфраструктурно оборудване в града.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР