Ракетите от Крим почват да се насочват и към България.

...
Ракетите от Крим почват да се насочват и към България.
Коментари Харесай

Ракетите от Крим се насочват и към България, обяви Борисов

Ракетите от Крим почват да се насочват и към България. Ставаме цел. Как ще се предпазим, в случай че не работи някакъв европейски проект. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на конференция за европейската защита.
Организатори на конференцията са водачът на ПЕС Сергей Станишев , фондация " Фридрих Еберт ", Академията за леви европейски политики, Атлантическият клуб, Институтът за дясна политика и други
Според него щом тематиката за защита е на напред във времето, " очевидно ни е боязън. " Армията би трябвало да каже каква война ще водим, какво ни би трябвало първо. Европа чака от някъде нахлуване. Що няма мигрантска вълна за Съединени американски щати? Европа е под напън. Избори се печелят единствено на антиимигрантска вълна ", означи министър председателят.
Според него Европейски Съюз не би трябвало да скъсва всички съглашения с Турция.
" Когато в света стартира да се приказва за въоръжаване, нищо положително не е имало в историята. Във всички военни доктрини влиза първо да им събориш мостовете, автомагистралите, централите, това, което ние сме градили. Европейската дипломация търпи големи укори. Само преди няколко месеца даже президента Макрон беше срещу обща защита. За няколко месеца всички претърпяха трансформация ", съобщи Борисов, представен от ClubZ.
Премиерът означи вероятен боен съюз сред Индия, Китай, Русия, Иран, Турция, като на тези страни Брутният вътрешен продукт е по-голям от този на Г-7. Борисов посочи, че България също би трябвало да възвърне опциите си във военната промишленост и даде образец с това, че в Червен бряг са се произвеждали машини, които в този момент костват 12-15 млн. евро едната.
" Ако считаме, че ще се готвим за война, би трябвало да преориентираме страната - въоръжения, войска, пари насочваме в тази посока. Но те не могат да стигнат за всичко. Ако това е консенсусът, действаме по тази тематика. Иначе милиард за това, милиард за това, приходи... И на нас ни се желае всичко да стане ", сподели Борисов.
Той означи, че България желае мир на Балканите и в Европа, а поколенията са не запомнили какво е война.
" Европа не е готова. Тези, които са подготвени, при тях човешкият фактор не съществува. В Европа един боец да загине е покруса. Ние сме най-хуманните, ценим човешкия живот ", разясни Борисов.
И посочи, че държавното управление е готово да мисли за общ консенсус, в това число за промяна на целите:
" За нас образованието беше най-важно. Ако преценим всички, че различен е целта, връщаме обратно. Трябва да сме наясно като нация от кое място и какво може да ни пристигна. Мястото, в което се намираме, може да ни пристигна от доста места. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР