„Ракетите на Путин“, с които руският президент заплаши Запада миналата

...
„Ракетите на Путин“, с които руският президент заплаши Запада миналата
Коментари Харесай

Руска ракета може да изтрие Тексас от лицето на Земята

„ Ракетите на Путин “, с които съветският президент заплаши Запада предходната година, не престават да се материализират последователно от етап „ анимация “ към етап „ желязо “. Уникалният свръхзвуков блок „ Авангард “ към този момент е поел бойно дежурство.

Крилатият блок е в положение да маневрира и да пробие системата за противоракетна защита на всеки евентуален съперник, което постанова в Пентагона да се преценяват с него. Сега съветските разработчици са дали данни за характерностите на осъществяване на стратегическите ракетни сили на междуконтиненталната балистична ракета, предопределена да доставя бойни глави през океана, и даже демонстрираха макети на ракетата.

„ Сармат “ бе показан на форума „ Армия-2019 “, извършен в Московска област. Производителите не са създали макет в цялостен мащаб, защото ще отнеме доста място. Може би, и на вятъра, защото злокобната междуконтинентална балистична ракета с диаметър 35,5 метра на 3, би събудила благоговение у тези, за които е предопределена. И има от какво да се опасяват, написа Поглед Инфо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР