Ръкавицата е официално хвърлена! Златка разбира от стари номера и

...
Ръкавицата е официално хвърлена! Златка разбира от стари номера и
Коментари Харесай

Златка показа новото гадже! Изтече скандално видео, в което двамата се целуват страстно

Ръкавицата е публично хвърлена! Златка схваща от остарели номера и знае, че сега е много настояща в нета, с помощта на възможната ѝ разлъка с Благо Георгиев.

Преди дни гръмна новината, че двамата са поставили завършек на фамилните си взаимоотношения. Двамата не се следват към този момент в обществените мрежи, а Благо е изтрил всичките им общи фотоси в Instagram. В профила на Златка фотосите им към момента не са изтрити.

Виж още: ЩРАК: Хванаха Златка Райкова с чужд паралия в столичен мол, колата му коства стотици хиляди

Малко по-късно се появиха папарашки фотоси на Златка, направени в огромен столичен мол. На тях видяхме плеймейтката в компанията на незнаен млад мъж, за който се твърди, че бил прочут с прякора " Кралят на черното тото ". На този стадий нито раздялата, нито възможната нова връзка са публично доказани.

На този декор Златка реши, че на стори в Instagram ще загатне за новата ѝ креватна тръпка. Във въпросното стори Златка си стои повърхностно, до момента в който в един миг мъжка ръка със безценен часовник не стартира да я милва по шията. Възможно е плеймейтката да търси внимание, а ръката да е на другар, само че това не е всичко.

Виж още: Съдът разведе Джулката и Илиян! Тя стяга нова женитба, при кого остана детето?

 Instagram

Най-скандалното последва и наподобява, че ще станем очевидци на следващата грозна и евтина световна разлъка. В нета се появи видео, в което Златка се целува буйно с много по-младо от нея момче. Не е ясно по кое време тъкмо е направено видеото, само че наподобява, че е напълно скоро.

За момента риалити звездата не демонстрира, че ѝ пука изключително, наподобява щастлива и удовлетворена от живота. Благо не е реагирал на този стадий, а някои даже подозират, че това е обикновен ПР ход, с който двамата целят да се написа за тях. " Времето им мина, остаряха, никой не се вълнува от тях и взеха решение да си измислят разлъка ", пишат по конгреси гневни потребителки. Дали това обаче е в действителност по този начин, следва да разберем!

Виж още: Емрах опроверга слуховете, ето какво се случва в персоналния му живот 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР