Ракът си е достатъчен сам на себе си. Той употребява

...
Ракът си е достатъчен сам на себе си. Той употребява
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Рак

Ракът си е задоволителен самичък на себе си. Той използва своя разсъдък и невероятната си памет, с цел да се потапя в самосъжаление и да си „ връща задълженията “ помни добрините, само че помни и неприятното и рано или късно си отмъщава. Ракът употребява знанията и опита си като оръжие за офанзива, бори се с мислени врагове и живее най-вече с предишното си.

Ракът се движи обратно или настрана и се плаши дори от сянката си. Ракът е доста вежлив и доста ненагледен, само че в подсъзнанието си постоянно мисли за несъществуващи рискове. Най-важното нещо за Рака е домът и фамилията му. Ракът има потребност от време за мислене, не би трябвало да се принуждава да бърза. Ако имате време да култивирате Рака като рядко и екзотично растение, няма метод да не получите превъзходни резултати.

Прочетете каква е прогнозата за годината, направена от астролог Петя Георгиева.

Само с две думи може да се опише идната 2018 година за Раците: вяра и шанс. Напредъкът ще е скокообразен. Ще съумеете да „ избутате “ всичко, което до този миг по една или друга причина сте били принудени да „ замразите “.

В началото на годината скоростта ще е по-ниска, ще се натъквате на сложности от справедлив темперамент. Неведнъж ще си зададете въпроса дали сте в положение да се справите и дали не е по-добре да се откажете. Отговорът е единствен, а точно, че „ връщане обратно няма “. Където и да сте, правете каквото можете със средствата, с които разполагате. След първата удача ще се почувствате по различен метод, ще повярвате в себе си и ще „ увеличите оборотите “. Мислете консервативно, действайте внимателно и търсете взаимноизгодни решения. Там, където другите питат „ за какво “, вие попитайте „ за какво не “.

Възползвайте се от насъбрания опит със лична интерпретация и ще оставите диря върху към този момент утъпканите пътеки. За да успехите компликациите би трябвало да преборите личните си страхове. Преодолейте качествата, които ви пречат.

Колкото и да сте мнителни, не е допустимо да създавате единствено сполучливи връзки. Вие сте елементарни хора, със мощни и слаби страни. Нормално е да преживявате срещи и раздели. Свикнете с мисълта, че мощната обвързаност към някого не го прави част от вас и няма по какъв начин да отнемете ничия независимост.

Характеристики на зодия Рак:

Управляваща планета: Луна

Стихия: вода

Качество: съществен

Щастливи цифри: 2, 4, 5, 8

Подходящ цвят: гълъбов, наследник, бледолилав, сребрист, охра

Камъни: опал, кристал, лунен камък

Цветя (растения): водна лилия, жасмин, растения с бели цветове

Метал: сребро

Талисман: сърце

Девиз: Аз се колебая

Късметлийски дни: понеделник, четвъртък

Неблагоприятни дни: вторник, събота

Подходящи страни: Холандия, Шотландия, Турция, Сирия, Австралия /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР