Ракът ще бъде уловен в желязна решетка, виждам го, казва

...
Ракът ще бъде уловен в желязна решетка, виждам го, казва
Коментари Харесай

Истинските предсказания на Ванга: Ще дойдат непознати болести

Ракът ще бъде уловен в желязна решетка, виждам го, споделя пророчицата приживе
„ България Днес “ продължава със своята неповторима поредност за неразказаните секрети на пророчицата баба Ванга. Историите са от първо лице.

Срещаме се със Стефка Петревска от петричкото село Първомай, която се познава персонално с феномена и пази куп мемоари с нея. Нещо повече – Ванга избра нейната майка за своя спътница до гибелта си. Витка Петревска дели един покрив с Ванга цели 11 години, през това време пере, готви, чисти и върти семейството в дома на ясновидката. Остава уединено с нея в най-тежките моменти от последните й години. Става очевидец на пророчества, а пред нея Ванга прави някои от най-личните си изповеди. Тук ще прочетете какво вещае гадателката за заболяванията и дали е видяла ковид.

Баба Ванга е знаела още приживе, че светът ще бъде превзет от нови и непознати заболявания. Дали е имала поради тъкмо ковид, или някакво още по-страшно заболяване, това мъчно може да се дефинира. Все отново пророчицата от петричкото село Рупите е запазила религия и оптимизъм. Успокоявала е, че ще се откри лек даже и за рака. Даже е успявала да види по какъв начин тъкмо един ден науката ще пребори подлата болест, която продължава да лишава толкоз доста човешки животи.

Стефка, чийто брат още като дребен е бил оздравял от Ванга, е ставала свидетелка на диалозите на пророчицата по тази тематика.

„ Много постоянно и пред мен вуйна Ванга е казвала: „ Ке се найде лек за рака. И леко ке бъде с железо “. Питала съм я: „ Железо, това скалпел ли значи, хирургическа интервенция? “, а тя отговаряше: „ Не, не, не! Рако ке бъде окован у стоманена решетка, аз дори го виждам по какъв начин се движи… “

Означава ли това, че Ванга е знаела за удивителни способи още преди науката да доближи до тях? Вероятно, да! Защото пророчицата е била уверена и в идването на новите заболявания и идни пандемии. Тя обаче в никакъв случай не си е разрешавала да плаши хората с тях, а е говорила с усеща на вяра за човечеството.

 Стефка Петревска предава спомените си от Ванга

Стефка Петревска предава спомените си от Ванга

„ Но ке дойдат непознати заболявания. В началото лекарите няма да знаят по какъв начин да ги лекуват. Много от тези заболявания ще ударят в главата “, са точните думи на Ванга пред Стефка Петревска, предадени буквално от нея. Ето какво споделя още дамата от село Първомай за срещите си с пророчицата:

„ Дали Ванга е предсказала ковид? Тя приказва за чужд вирус приживе, само че споделя: „ Този вирус води и до инсулти. “ Може би това е имала поради, не дай Боже да е имала поради и нещо друго по-тежко, което следва. Защото тя сподели не болест, а болести… “

 Пророчицата знаела за идването на ковид

Пророчицата знаела за идването на ковид

Ванга умира на 11 август 1996 година тъкмо в 10 часа и 10 минути след дълготрайно боледуване от рак.

Феноменът поучава:

Не си пращайте децата в чужбина!

Не си изпращайте децата в чужбина! С тези думи поучава Ванга през последните години от живота си. Тя е безапелационна, че българските деца би трябвало да останат и да се развиват тук и чак тогава България ще тръгне нагоре.

„ Ванга предсказа за влизането ни в Евросъюза. Казваше да не си пращаме децата в чужбина, тъй като камъкът си тежи на мястото. На мен персонално ми го е казвала, тъй като моите деца около нея израснаха и тя им е кръстница “, разкрива Стефка Петревска. Ванга прави и доста красноречива прогноза за това по кое време страната ни ще бъде добре. За жал тук предсказанието е песимистично. Самата Ванга не чака това да се случи в близкото бъдеще. Когато Стефка я пита: „ Кога ще се оправи България? “, отговорът на пророчицата е:

„ Ти нема да видиш хубавото от България. Но тя един ден ке се оправи. Поне 20 години още ке седи на дъното. След това ке почне малко по малко да изплува и за децата ке пристигна по-добро време. “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР