Ракът е най-загадъчната зодия. Тайнствени и загадъчни ги прави Луната

...
Ракът е най-загадъчната зодия. Тайнствени и загадъчни ги прави Луната
Коментари Харесай

Раците са удивителни хора! Ето какво ги прави толкова специални

 Раците-са-удивителни-хора!-Ето-какво-ги-прави-толкова-специални

Ракът е най-загадъчната зодия. Тайнствени и загадъчни ги прави Луната – тя обостря възприятията на Раците и въздейства на техния нравствен свят. 

И в действителност, тези хора живеят по някакви специфични, разбираеми единствено за тях закони,  които не подлежат на разбор. Ето 6 отличителни особености на хората от зодия Рак, поради които по този начин ги обичаме:

1. Раците са милосърдни и състрадателни

Раците се отличават с добрина и внимание, те са състрадателни, милосърдни и се грижат за тези, които провокират в тях майчински усеща.

Понякога този човек се тревожи за другите повече, в сравнение с за себе си. Ако имате подобен другар, знайте, че сте в надеждни ръце.

2. Раците са мощно привързани към фамилията и домашното огнище

С годините те се трансформират в същински домошари. Само у дома те могат в действителност да си починат – и духом, и тялом. За своето семейство Раците са подготвени да създадат всичко.

Те се тревожат еднообразно както за своите работи, по този начин и за тези на околните им. Понякога те се трансформират в покровители на родителите си, по всякакъв начин ги пазят и се грижат за тях.

3. Раците обичат самоотвержено и буйно

В любовта Раците са привикнали да дават: обич, грижи, деликатност, милувки. При това не желаят нищо в подмяна. Раците са едни от най-романтичните и нежни особи.

Тяхната честност и лоялност към колегата е непоколебима. В любовните връзки те търсят непоклатимост и неизменност, както и морална поддръжка.

4. Раците са най-преданите другари

Да получиш подобен другар е същински шанс. Той ще желае да се увери, че след плевел ваучър сте се прибрали у дома живи и здрави. Той първи ще ви се притече на помощ. Той ще ви подсети да си вземете лекартвото срещу алергията.

Ако сте се сдружили с Рак, смятайте, че сте се сдобили с втора майка. Раците имат мощно развъртян майчин инстинкт, той се популяризира освен върху околните, но  върху правилните другари.

5. Настойчивостта е основно качество на Рака

Раците се отличават с целенасоченост и концентрираност, с блестящо изложение на възприятията на личното „ Аз “. Те отстояват своята позиция с цялата си душа и пристрастеност.

Този чвек няма да се успокои, до момента в който не реализира своето. Раците няма да разрешат на никого да посегне на тяхната независимост и самостоятелност. Пример за сходно твърдоглавие е принцеса Даяна.

6. Раците обичат да демонстрират самодейност

Ракът не се бои от работа и прави всичко, което се желае от него за добър резултат. Хората, родени под този знак, са прелестни служащи, скъпи чиновници, отборни играчи и преуспяващи предприемачи.

На Рака може да се разпореди финансовата страна на работата, той борави чудесно с парите. Той е привикнал да преценява всяка своя крачка, мъчно ще го изненадате или ще го избутате от коловоза.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР