Рак Те винаги са мечтали за многодетно семейство и за

...
Рак Те винаги са мечтали за многодетно семейство и за
Коментари Харесай

Зодиите, които тази година могат да очакват бебе

Рак

Те постоянно са мечтали за многодетно семейство и за тях е част от природата им да гравитират към майчинството и безусловната майчина обич, само че и към бащинството. Не би трябвало да изпускат момента, а точно първата половина годината, тъй като тя ще е изключително подобаваща за забременяване и правене на проекти за увеличение на фамилията с (поне) още един член.

Стрелец

Предприемчиви и безпределно екстровертни, стрелците се усещат доста щастливи в връзките си и мечтаят за деца от няколко години. Ще имат доста положителни шансове за дълго чаканото забременяване през летните месеци тази година, като тъкмо те ще са моментът, в който огромното им предпочитание ще се сбъдне.

Риби

През последните години сензитивните риби може да са били доста нещастни в любовта, само че тъкмо през най-трудните интервали през последните години, те са си намерили сътрудник за цялостен живот или са преосмислили връзките си и връзката със остаряла половинка, което им оказва помощ в този момент да са бясно влюбени. И въпреки и да не е тъкмо планувано, рибата (жена или мъж) може скоро да премисли живота си и да открие с най-голямо наслаждение, че чака дете, написа Флагман.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР