Рак на шийката на матката Министерство на здравеопазването и социалната

...
Рак на шийката на матката Министерство на здравеопазването и социалната
Коментари Харесай

Внимание: Никога Не Използвайте Ароматизирана Цветна Тоалетна Хартия - Пагубна Е За Здравето! Ето Какво Може Да Ви Докара!

Рак на шийката на матката

Министерство на здравеопазването и обществената политика на Съединени американски щати забрани потреблението на избрани оцветители в производството на тоалетна хартия, заради нараснал риск от заболяване на рак на маточната шийка, потвърдено с лабораторни животни. Предполага се, че сходно влияние ще има и за дамите.

Ректални проблеми

Използването на такава хартия може да провокира инфектиране и сърбеж в ректалната област.Освен това, един добър табиет е понякога да се ревизира типа на изпражненията, тъй че да се реагира в точния момент, в случай че има кръв в изпражненията, написа Пик.

С цветната тоалетна хартия няма по какъв начин да се разпознава този проблем.

Инфекции на пикочната система

Цветната тоалетна хартия може да провокира дразнения на вагиналната област и използването й постоянно се цитира като причина за инфекции на отделителната система.

Гъбични инфекции

Един от въпросите, който гинеколозите задават на пациенти с гъбична зараза е дали употребяват цветна тоалетна хартия. Учените са разкрили директна връзка сред използването на цветна тоалетна хартия и появяването на гъбични инфекции.

Най-опасна е оцветената в алено тоалетна хартия

Проучванията демонстрират, че за здравето е най-опасна е алената тоалетна хартия. Украсената с рисунки, които имат червен цвят също, тъй като когато е мокра наподобява че има следи от кръв, а те са признаци за появяването на доста заболявания.

Добавянето на цветове и аромати на тоалетната хартия може в допълнение да замърсят околната среда. Използване на бяла тоалетна хартия е една дребна, само че значима стъпка в помощ на опазването на околната среда.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР