Раждането на сина на свой приятел е празнувал снощи убитият

...
Раждането на сина на свой приятел е празнувал снощи убитият
Коментари Харесай

Илиян убит заради фойерверки, празнувал раждането на син на свой приятел

Раждането на сина на собствен другар е чествал нощес убитият в столичния кв. "Люлин " Илиян Илиев. Компанията пуснала фойерверки, които раздразнили килъра.

"На моят огромен брат в живота му се роди наследник! Обичам те ", написал Илиян във фейсбук през вчерашния ден в 21,31 часа. Затова се събрали да честват. Илиев получил и втори положителни вести. Любимият му "Ювентус " обърна "Рома " и от 3:1 съумя да завоюва мача с 3:4, а вратарят на торинци Войсчек Сченсни избави дузпа посред Рим.

Сигналът за нападението е подаден в полицията и незабавна помощ минути след среднощ. Отишлите на място екипи откриват мъжа, който е с прободни рани по тялото. Той е качен в колата за спешна помощ, само че на път за болничното заведение умира.

Илиян е състезател, някогашен боксьор. Вместо да се влее в незаконните среди, взема решение да се развива в бокса. Отказва се, откакто му оферират да продаде мач. Затова напуща и става водач на такси. Участвал е в голям брой благотворителни дела, както и в образования на деца. През предходната година той изгубил татко си.

На място са изпратени екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията проверява случая. Криминалистите знаят кой е килърът и го търсят.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР