Раждането на дете е не само чудо и невероятно преживяване,

...
Раждането на дете е не само чудо и невероятно преживяване,
Коментари Харесай

12 известни млади майки, които обичат себе си

Раждането на дете е освен знамение и необикновено прекарване, то е и съществено задължение за тялото и мозъка на дамата. Известните млади майки не вършат изключение. Те също се сблъскват със стрии и наддаване на тегло. Те се научават да одобряват себе си и да описват на целия свят за това, тъй като думите им са от огромно значение за някого.

Открихме звезди, които с образеца си потвърждават, че следродилните трансформации са естествено събитие и не би трябвало да се трансформират в спънка за себеприемането.

Ашли Греъм

След раждането на близнаците фигурата на Греъм претърпя промени. Моделът постоянно е подкрепял позитивизма на тялото, само че също по този начин трябваше да направи сериозна вътрешна работа, с цел да одобри още веднъж тялото си и да го обикне. Обръщайки се към новите майки, Ашли ги приканва да не не помнят, че всички са красиви – без значение по какъв начин наподобяват след бременността.

Ан Хатауей

Актрисата описа по какъв начин е напълняла по време на бременност. За Хатауей раждането на дете е олицетворение на любовта, тъй че несъмнено не би трябвало да се срамувате от измененията в тялото. Актрисата поддържа казаното със личния си образец, като се появи на светско събитие в първокласна тясна рокля единствено няколко месеца след раждането.

Меган Маркъл

През 2019 година Меган Маркъл роди бебе Арчи, а 2 дни по-късно се появи обществено. Меган беше облечена в бяла тренч рокля без ръкави с колан, който единствено наблягаше променената й фигура.

Това излизане получи публично утвърждение: херцогинята сподели на милиони дами, че да изглеждаш бременна незабавно след раждането е изцяло обикновено и няма от какво да се срамуваш.

Ева Лонгория

Звездата от “Отчаяни съпруги ” реши да си върне предходната фигура единствено 5 месеца след раждането на сина си. Актрисата споделя, че е спокойна за промененото си тяло и е решила да стартира да тренира едвам когато е осъзнала, че в действителност е подготвена за това.

Кейт Уинслет

След раждането на 3-то си дете Кейт Уинслет заприказва, че няма нито време, нито предпочитание да се подлага на луди диети в името на съвършената фигура. Актрисата искаше да резервира здравето и здравия си разсъдък и просто да бъде щастлива.

„ Тялото няма да се върне в предходната си форма незабавно след раждането и това е безусловно обикновено “, сподели актрисата 15 месеца след раждането на сина си.

Карди Би

Въпреки обстоятелството, че се върна към предходната си форма 3 месеца след раждането, тя не крие част от трансформацията на тялото й, останала след бременността. Например, певицата сподели на почитателите си пигментация по корема, породена от смяна в хормоните.

Кирстен Дънст

След като стана майка, Дънст не бързаше да се върне към пренаталните си форми. Кирстен не разреши на Холивуд да диктува по какъв начин би трябвало или не би трябвало да наподобява тялото й.

Тя смяташе за значимо да покаже на дамите със личен образец, че въобще не е належащо да бягате във фитнеса незабавно след раждането и да се измъчвате с тренировки. Дънст призна, че просто не е имала време или сила да се закачи за тялото, само че се появи нещо по-важно.

Дженифър Лав Хюит

По време на първата бременност актрисата изпълня и не съумя да се върне към предходната си форма. За това Хюит беше подложен на критика от медиите.Наскоро Дженифър стана майка за 3-ти път. Тя не се смущава от промененото тяло.

Актрисата твърди, че отслабването не е измежду целите й и че е по-фокусирана върху развъждането и грижите за децата си, в сравнение с върху броенето на калории.

Елза Хоск

Супермоделът показа, че по време на бременността е качила повече от лекарите. Но Хоск не се тревожи за това: “Това е, от което тялото ми се нуждае за здравословна бременност. ”

Джесика Симпсън

Джесика Симпсън признава обстоятелството, че тялото се трансформира след бременност. Хълбоците няма да са същите, а обичаните ви дънки надали в миналото ще паснат на тях.
Певицата се храни вярно и тренира крепко, с цел да не види заветните числа на кантара, а с цел да се усеща добре.

Криси Тейгън

Моделът трябваше да се научи да обича тялото си, откакто роди деца. Тейгън призна, че в началото качените килограми са я разстроили, само че в този момент е стигнала до осъзнаването, че не личното й тяло я прави щастлива, а децата и опцията да бъде майка.

Криси не стопира да се пробва да се приближи до предходните си форми, само че схваща, че това ще отнеме доста време.

Хилари Дъф

В изявление актрисата сподели, че е съумяла да одобри измененията в тялото си след 3 бременности. Дъф се гордее с тялото си. Тя съумя да се помири с трансформациите, през които мина, и престана да се срами от това.

Розамунд Пайк

5 седмици след раждането, актрисата се появи на Златните глобуси в кремава рокля с надълбоко деколте, която прегръщаше извивките на Пайк и показваше красивите й извивки след раждането.

Как се чувствате за звездите, които не крият тялото си след бременност?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР