Раиран пуловер, който клиентите хвалят за неговата гъвкавост, беше намален

...
Раиран пуловер, който клиентите хвалят за неговата гъвкавост, беше намален
Коментари Харесай

„Красивият“ зимен пуловер за £21 на Marks & Spencer, който „може да се носи с всичко“

Раиран пуловер, който клиентите хвалят за неговата еластичност, беше понижен в цената като част от януарската ликвидация на Marks and Spencer. Обикновено коства 29,50 английски лири, „ стилното “ плетено парче в този момент е 21 английски лири на marksandspencer.com.

Джъмпърът с раирано кръгло деколте на M&S се предлага в размери от доста дребен до извънредно огромен и се отличава с безконечен дизайн, който наподобява доста по-скъпо, в сравнение с е. Но с помощта на наличната цена на първокласния магазин, клиентите не би трябвало да разрушават банката, с цел да се снабдят с такава.

Съвпадаща раирана пола може да се откри на уеб страницата на M&S, само че съвсем е продадена заради огромното търсене. Друг метод да стилизирате джъмпера е като го съчетаете с дънки с необятни крачоли или дънкова миди пола.

Предложено в елементарен контур, кремаво-черното парче към този момент събра няколко блестящи отзива онлайн, като доста купувачи бяха впечатлени от неговия дизайн. Един клиент даде пет звезди на пуловера и написа: „ Красив пуловер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР