Рахийм Стърлинг се закани на Ливърпул преди суперсблъсъка в четвъртък

...
Рахийм Стърлинг се закани на Ливърпул преди суперсблъсъка в четвъртък
Коментари Харесай

Стърлинг: Когато сме на ниво можем да се справим с всеки

Рахийм Стърлинг се закани на Ливърпул преди суперсблъсъка в четвъртък като упорства, че първенците могат да победат всеки и не би трябвало да бъдат отписвани.

Гражданите се върнаха на победния път против Саутхемптън, само че разликата до водача е цели 7 точки и успеха в дербито и наложителна за тях в устрема да останат в битката за купата. Евентуална загуба ще ги отдалечи на 10 точки.

„ Ако играем по метода, по който умеем да го вършим, тогава можем да победим всеки. В четвъртък ще бъде страховит дуел и ние нямаме самообладание той да стартира “ съобщи Стърлинг.

„ Беше значимо да спечелим предходния конфликт и тъкмо от това се нуждаехме. Преди това записахме два слаби дуела и трябваше да победим наложително Саутхемптън, което и направихме. Целта е да се върнем на равнището, на което можем да бъдем и имам вяра, че против Ливърпул ще успеем “ добави той.

Стърлинг се намираше в страхотна форма преди към месец, само че в този момент не се разписвал в последните 4 мача във всички шампионати./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР