Ръгбистите на Варна изгубиха и втората си среща в държавното

...
Ръгбистите на Варна изгубиха и втората си среща в държавното
Коментари Харесай

Ръгбистите на Варна изгубиха, но Пенко Кънев видя и хубави неща

Ръгбистите на Варна изгубиха и втората си среща в държавното състезание за мъже, този път с 0:56 от втория по мощ у нас Балкански котки в Берковица.

Треньорът на варненци Пенко Кънев обаче видя и хубави неща в тяхната игра.

„ Лошото е, че паднахме с доста, а позитивното е, че ни вкараха първите си точки след 15-ата минута. Те имат 9 национали, упражняват всеки ден и тимът им е окомплектован, до момента в който ние се събрахме на стадиона. Момчетата си изкарват хляба с две работи и не може да водим пълностоен подготвителен развой. Липсва ни синхрон, само че предвид на положението съм удовлетворен от играта ни ”, съобщи за „ Петел ” Кънев.

За Варна са играли петима от осемте чужденци в състава – Ли (Китай, с шведски паспорт), Майкъл (Нигерия), Нани (Самоа), Карло (Италия) и Свен (Германия). Другите трима – Шеф (ЮАР), Кристиян (Германия) и Джъстин (Англия), ще са линия за семейството с Янтра (Габрово) другата неделя.

„ Двама от чужденци се успаха, само че пристигнаха сами с влака. Това демонстрира, че им се играе. С повечко тренировки в цялостен състав последователно нещата ще се получат при нас ”, добави Пенко Кънев.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР