Ръгби клуб Варна изгуби от Валяците с 10:17 в ½-финален

...
Ръгби клуб Варна изгуби от Валяците с 10:17 в ½-финален
Коментари Харесай

Ръгбистите на Варна се държаха достойно срещу шампиона. Пенко Кънев обяви голяма новина

Ръгби клуб „ Варна ” изгуби от „ Валяците ” с 10:17 в ½-финален мач-реванш от държавното състезание, игран на стадион „ Локомотив ”. Двете есета за домакините вкараха немецът Кристиан и Светльо Савов.

Шампионите, които бяха завоюваха безапелационно първата среща в Перник, ще пазят купата си против „ Балкански котки ” (Берковица), а варненци ще спорят за бронза с „ Локомотив ” (Сф) в един дуел на 4 или 5 май на безпристрастен терен.

„ Доволен съм от играта ни, изключително през второто полувреме. Силен дебют направи Пламен Петров, който откакто постави основите на ръгбито в Гърция, се завърна у нас. Нашият тим има огромен капацитет и му би трябвало време да го разгърне. ”, съобщи за „ Петел ” треньорът на варненци Пенко Кънев.

Той разгласи и една огромна вест. „ На 18 май на отчетно-изборно заседание нашият клуб ще се преименува в Ръгби клуб „ Спартак ” и ще станем член на Общо събрание на колегиите „ ЖСК-Спартак ”. ”, разкри Кънев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР