Рафиня намекна, че ще напусне Байерн Мюнхен след края на

...
Рафиня намекна, че ще напусне Байерн Мюнхен след края на
Коментари Харесай

Рафиня намекна, че ще напусне Байерн Мюнхен след края на сезона

Рафиня загатна, че ще напусне Байерн Мюнхен след края на сезона
Бразилският десен бек на Байерн Мюнхен Рафиня загатна, че ще напусне баварците след края на сегашния сезон в Бундеслигата, споделяйки за SporTV, че е в,,края на цикъла “ с немските първенци. 33-годишният футболист, който има четири мача за националния тим, желае да се завърне в Бразилия.

,,Винаги съм желал да се завърна в Бразилия, интервалът ми в Байерн наближава своя край “, сподели той.,,Много неща могат да се случат в идващите шест месеца, само че мисля, че това е последният ми сезон в Байерн “, добави Рафиня. Бразилецът, чийто контракт с баварския исполин изтича в края на сезона, има шест трофеи на Бундеслигата с отбора, както и Шампионска лига през сезон 2012/13 и три купи на Германия.

От началото на актуалната акция, обаче, той има едвам пет мача в шампионата, а тимът на Нико Ковач към момента търси най-хубавата си спортна форма.,,Не съм разговарял с никого за момента, от почитание към Байерн, само че мисля, че краят на престоя ми тук е близо. Ще дам всичко от себе си в последната половин година. Има възможност да се завърна в Бразилия, само че не съм преговарял с никого “, приключи Рафиня.

Байерн приключи есенния полусезон в Бундеслигата на второ място на шест точки от водача Борусия Дортмунд. След зимната пауза баварците ще гостуват на Хофенхайм на 18 януари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР