RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Усилията за получаване на отчаяно

...
RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Усилията за получаване на отчаяно
Коментари Харесай

Натискът върху Израел да отвори повече маршрути за помощ към Газа по суша и море, тъй като гладът се разпространява

RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Усилията за приемане на обезверено нужната филантропична помощ за раздраната от война северна Газа набраха скорост в сряда с Европейският съюз ускорява натиска за основаването на морски път от Кипър до Газа и английският външен министър Дейвид Камерън споделя, че съдружниците на Израел губят самообладание.

Докато филантропичните групи споделят, че цяла Газа е затънала в филантропична рецесия, обстановката в значително изолирания север се откроява. Много от към 300 000 души, които към момента живеят там, са принудени да ядат скотски фураж, с цел да оцелеят. Организация на обединените нации споделя, че всяко шесто дете под 2-годишна възраст на север страда от остро недохранване.

На фона на световния напън за облекчение на рецесията двама израелски публични лица споделиха в сряда, че държавното управление ще стартира да позволява придвижването на помощта непосредствено от своята територия в северната част на Газа и също по този начин ще сътрудничи за основаването на морския път от Кипър.

Израел ще разреши на 20...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР