RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Израелски удари в Газа убиха

...
RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Израелски удари в Газа убиха
Коментари Харесай

Израел нанася удари в Газа, докато САЩ казват, че ще блокират друга резолюция за прекратяване на огъня в ООН

RAFAH, Ивицата Газа (AP) — Израелски удари в Газа убиха минимум 18 души през нощта против неделя, съгласно медици и очевидци, до момента в който Съединените щати обявиха, че ще наложат несъгласие на друга проекторезолюция на Организация на обединените нации, призоваваща за преустановяване на огъня.

Съединени американски щати, основният съдружник на Израел, съобщи, че вместо това се надява да посредничи за преустановяване на огъня и съглашение за освобождение на заложници сред Израел и Хамас и планува по-широка резолюция за войната, провокирана от нападението на въоръжените групировки на 7 октомври. Израелският министър председател Бенямин Нетаняху назова настояванията на Хамас „ илюзия “.

Нетаняху също се опълчва на палестинската държавност, която Съединени американски щати назовават ​​ключов детайл в една по-широка визия за нормализиране на връзките сред Израел и районната тежка категория Саудитска Арабия Неговият кабинет одобри декларация в неделя, в която се споделя, че Израел „ изрично отхвърля интернационалните укази за непрекъснато съглашение с палестинците “ и се прот...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР