Рафаел Варан изрази мнение, че Манчестър Юнайтед може да се

...
Рафаел Варан изрази мнение, че Манчестър Юнайтед може да се
Коментари Харесай

Варан: Можем да се борим за трофеи при Тен Хаг

Рафаел Варан изрази мнение, че Манчестър Юнайтед може да се бори за титли идващия сезон под управлението на новия управител Ерик загар Хаг, без значение от следващата разочароваща акция за британския исполин.

Варан дойде в редиците на „ алените дяволи “ дружно с Кристиано Роналдо и Джейдън Санчо, откакто тимът бе финиширал втори във Висшата лига и достигнал финала на Лига Европа предишния сезон. Но след положително начало на сезона проблемите застигнаха състава на Юнайтед, като първо Оле Гунар Солскяр бе уволнен, а по-късно краткотрайният ментор Ралф Рангник не съумя да промени представянето на манчестърци към позитивно.

Юнайтед съвсем несъмнено няма да се класират за Шампионска лига, само че Варан, който завоюва голям брой титли с Франция и Реал Мадрид, е убеден, че идващият сезон ще е по-добър. 29-годишният международен първенец, който се разписа при класическия триумф над Брентфорд с 3:0 в понеделник вечер, показа за осведомителна организация PA, че сезонът е „ разочароващ “, само че изрази вяра, че клубът може да се завърне към спечелването на трофеи и купи.

„ Винаги съм положителен и считам, че с добра предсезонна подготовка, с усилена работа, можем да се подготвим пълноценно за идващия сезон и да бъдем подготвени да се борим за всеки трофей. Това е упоритостта на този клуб “, стартира френският национал. Юнайтед са без трофей от триумфа в Лига Европа през 2017 против Аякс, чийто сегашен управител ще застане отпред на „ Олд Трафорд “ в края на сезона. Тен Хаг, който е на път да стане първенец на Нидерландия за трети път, ще би трябвало да взима някои огромни решения, когато поеме юздите на „ Олд Трафорд “, като се чака забележителна чистка, както и нови попълнения в тима.

Варан знае, че отбраната на Юнайтед е зона, която се нуждае от усъвършенстване, само че има вяра в качеството на централните бранители, казвайки, че целият отбор би трябвало да бъде по-постоянен.

„ Мисля, че имаме положителни играчи, футболисти с опит. Не считам, че става въпрос единствено за отбраната, а и за целия тим. Можем да се подобрим, да се пазиме по-добре. В добавка, можем и да направляваме по-добре срещите. Понякога сме способни да играем доста мощно в продължение на 20-30 минути, последвани от 10-15 неприятни такива. Загубихме доста точки по този метод “, приключи той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР