Рафаел Надал все още се възстановява от контузията, която му

...
Рафаел Надал все още се възстановява от контузията, която му
Коментари Харесай

Надал ще играе в Чили в края на ноември


Рафаел Надал към момента се възвръща от травмата, която му попречи да излезе на полуфинала на Уимбълдън против Ник Кирьос, само че това не пречи на 22-кратния първенец от Големия шлем да възнамерява любопитни изяви на корта в края на годината.

Според La Tercera Матадора ще посети Чили, където ще изиграе показателен мач с ракета №1 на страната Алехандро Табило. Датите за събитието са 24 или 25 ноември като арената на конфликта към момента не е известна, защото „Мовистар Арена“ е непокътната за концерт в този интервал. Заради това е допустимо дуелът да се организира на стадион Саусалито във Виня дел Мар.

Изданието информирa, че в петък договарянията за събитието са финализирани. Нещо повече – твърди се, че Рафа приготвя цяло турне из Южна Америка, което включва Аржентина, Бразилия, Колумбия и Еквадор като евентуални дестинации.

За Надал това ще бъде трето посещаване в Чили. През февруари 2013-а той игра на АТР 250 шампионата във Виня дел Мар, където загуби от Орасио Себайос, а през ноември същата година игра показателен мач с Новак Джокович и Николас Масу като част от сбогуването с тениса на Масу.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР