Рафаел Надал смята, че Григор Димитров е един от двамата

...
Рафаел Надал смята, че Григор Димитров е един от двамата
Коментари Харесай

Рафаел Надал смята, че Григор Димитров може да прекъсне победната му серия на клей

Рафаел Надал счита, че Григор Димитров е един от двамата тенисисти, които евентуално могат да спрат победната му серия. " Матадора " се намира в серия от извоювани 36 поредни сета на алена настилка. На последния шампионат в Монте Карло единствено в една от частите той имаше дребни проблеми - в първата на полуфинала против Димитров. Ето какво показа той, запитан по кое време ще завърши побената му серия:

 Андрей Рубльов е вторият отказал се евентуален противник на Гришо в Барселона
Андрей Рубльов е вторият отказал се евентуален противник на Гришо в Барселона

Руснакът можеше да срещне българския №1 на четвъртфинал

" Честно казано, не желая да мисля толкоз напред, защото виждам нещата ден за ден и противник по противник. Но, несъмнено, че тези двамата (Димитров и Джокович) могат да ме победят. Знам, че има някои съперници, които са по-опасни от други. От тези двамата единият е спечелил 12 трофеи от Шлема. Те са страхотни. Димитров е №5 в света, Кей Нишикори също е необикновен тенисист.

Зверев също е доста мощен. Със сигурност, когато се изправяш против най-хубавите в света, би могъл и да загубиш. В края на краищата човек може да падне от всеки, само че най-хубавите имат най-големи шансове за победа ".

Надал се е прицелил в 11-а купа в Барселона. В неделя той съумя да вдигне също за 11-и път купата в Монте Карло. Рафа може да срещне Джокович на четвъртфинал в каталунската столица. С Димитров може да играе единствено в неделя на финала.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР