Рафаел Надал ще се завърне на корта на турнира от

...
Рафаел Надал ще се завърне на корта на турнира от
Коментари Харесай

Рафа Надал се връща на корта за Мастърс в Париж

Рафаел Надал ще се завърне на корта на шампионата от сериите " Мастърс " в Париж идната седмица, след което ще взе участие на финалите на АТП, които приключват сезона, сподели треньорът му Карлос Моя.

Надал се бори с травми тази година, откакто завоюва 14-ата си купа от Откритото състезание на Франция, до момента в който играеше на болкоуспокояващи инжекции, с цел да се оправи с хронична травма на крайници и се отдръпна от " Уимбълдън " заради проблем с коремен мускул.

След провалянето си от Франсис Тиафо на Откритото състезание на Съединени американски щати през септември Надал сподели, че би трябвало да " поправи нещата " и не беше сигурен по кое време ще играе още веднъж.

Испанецът, който завоюва рекордните 22 трофеи от Големия шлем при мъжете, партнира на Роджър Федерер в мач на двойки на " Лейвър къп " предишния месец, преди да се отдръпна от шампионата.

Той също по този начин си взе отмора, откакто стана татко за първи път на 8 октомври.

Моя удостовери, че Надал ще употребява шампионата " Мастърс " 1000 в зала " Берси ", който международният номер 2 в никакъв случай не е печелил, като част от подготовката си за финалите на АТП в Торино от 13 до 20 ноември.

" Преди да дойде в Торино, би трябвало да играе мачове в Париж. Рафа е постоянно подготвен да се бори, където и да взе участие, и ние тръгваме с вяра ", сподели Моя пред IB3 TV.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР