Рафаел Надал се отказва от участие в Уимбълдън заради 7-сантиметрово

...
Рафаел Надал се отказва от участие в Уимбълдън заради 7-сантиметрово
Коментари Харесай

Съпругата на Надал с наедряло коремче, той - със 7-сантиметра разкъсване

Рафаел Надал се отхвърля от присъединяване в Уимбълдън поради 7-сантиметрово скъсване на корема.

В сряда брачната половинка му Мери Перейо се появи на трибуните, с цел да го поддържа. За Надал имаше и още една невидима поддръжка - бебето, което двамата чакат. След 17 години дружно, Рафаел и Мария са в очакване на първото им дете.

Съпругата на тенисиста беше със сладко бременно коремче под сива блуза с надпис " Kiss me again " (Целуни ме отново) в горната част, оповестява Ladyzone.

Тя наподобява съумя да резервира успокоение макар възходите и паденията в мача, който беше решен след пет напрегнати сета.

" Ако всичко върви добре, ще стана татко. Не съм привикнал да приказвам за персоналния си живот. Живеем по-спокойно. Не чакам, че животът ми ще се промени доста с това " - сподели Надал пред кореспонденти. 

Kонтузията на тенисиста се оказа прекомерно тежка и той се отдръпна от подготвителната сесия в четвъртък. 

" Много съм печален, само че трябваше да взема това решение, тъй като не желая кариерата ми да завърши прибързано. Ако продължа да играя в този момент, може да ми се наложи да се откажа по-рано. Ако изляза на корта, сигурно положението ми ще се утежни. Не мога да играя, без да извършвам сервис ", съобщи испанецът на конференция.

Мери и Надал имаха връзка в продължение на 14 години, преди да се оженят през октомври 2019 година

Слуховете за бременността й се появиха още през май, когато бе видяна да носи свободно, необятно облекло и маска на лицето на финала на Шампионската лига в Париж. Там брачният партньор й завоюва 22-та си купа от Големия шлем.

За бременността й се заприказва по-усилено, откакто е бе снимана на яхта в Майорка с наедряло коремче.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР