Рафаел Надал поздрави големия си съперник на корта Новак Джокович

...
Рафаел Надал поздрави големия си съперник на корта Новак Джокович
Коментари Харесай

Надал към Джокович: Наслади се на момента

Рафаел Надал поздрави огромния си противник на корта Новак Джокович за седмата му купа от Откритото състезание на Англия по тенис. Сърбинът победи на Ол Ингланд Клъб след победа над Ник Кирьос в неделния край.

Надал можеше да е противник на Джокера в разногласието за купата, само че Матадорът бе заставен да се отдръпна преди полуфиналния си конфликт с Кирьос поради скъсване на коремен мускул, което прати австралиеца на финала без игра. Въпреки това испанецът за следващ път показва великодушие, разяснявайки под пост на Ноле в обществените мрежи, който показваше първенеца и фамилията му, вървешком на празния Централен корт в понеделник.

" Безценен миг с моето семейство тази заран. Какво благополучие да ги видя да бягат на този именит корт. Каква привилегия да споделя това премеждие с тях. Благодаря ти, Уимбълдън, за тази предоставена опция. Прибирам се с доста мемоари за цялостен живот ", написа сърбинът. В отговор Надал показа следното: " Уау! Страхотен миг! Наслади му се и доста поздравления! ".

Джокович е малко евентуално на този стадий да взе участие в Откритото състезание на Съединени американски щати поради продължаващата възбрана за пътувания на неимунизираните против ковид. Надал, в случай че бъде възобновен от контузията си, ще бъде в Ню Йорк и без подозрение ще се опита да върне преднината си от две трофеи от Големия шлем пред сърбина, откакто Ноле редуцира изоставането си след трофея от Ол Ингланд Клъб.
 Джокович:
Джокович: " Уимбълдън " постоянно ще бъде най-специалният шампионат в сърцето ми

" Това е моят подарък за брачната половинка ми "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР