Рафаел Надал победи Даниил Медведев в изключителен мач от финалния

...
Рафаел Надал победи Даниил Медведев в изключителен мач от финалния
Коментари Харесай

Рафаел Надал обърна Даниил Медведев в изключителен мач в Лондон

Рафаел Надал победи Даниил Медведев в извънреден мач от финалния шампионат на ATP в Лондон. Двамата играха 2 часа и 49 минути, след които испанецът се наложи с 6-7(3), 6-3, 7-6(4).
 Доминик Тийм на полуфинал в Лондон след поврат над Новак Джокович
Доминик Тийм на полуфинал в Лондон след поврат над Новак Джокович

Австриецът направи цели 50 уинъра

" Матадора " изоставаше с 0-4 гейма в третия сет, избави точка токи за пробив за 0-5 и мачбол на собствен сервис при 1-5. След това играта на Медевдев тотално се срина и Рафа взе 5 поредни гейма. Руснакът въпреки всичко съумя да докара нещата до тайбрек, само че в неговия край направи серия от неточности и след оборване на Надал при 4-6 трябваше да признае загубата.

В първия сет имаше единствено една точка за пробив в интерес на Медведев, който игра по-точно в тайбрека, извоюван със 7-3, както предвиждаха експертите. Във втората част Надал беше доста по-точен и проби още в първия гейм. Той затвори частта на сервис на Медведев за 6-3.
 Снимка 452670
Източник:

Третият сет изглеждаше елементарен за Медеведев до обрата след 4-0. След този интервал нервите на руснака още веднъж не устояха и той реагираше саркастично на грешките си. Точките в мача са 108 на 105 за Надал.

В във втория мач за деня от 22:10 часа ще играят Стефанос Циципас (Гърция) против Александър Зверев (Германия). За международния №1 е добре дуелът да бъде извоюван от Зверев, с цел да може испанецът и гъркът да дефинират в петък втория полуфиналист от групата.
 Снимка 452671
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР