Рафаел Надал имаше какво да каже след загубата на своята

...
Рафаел Надал имаше какво да каже след загубата на своята
Коментари Харесай

Надал към сръбските фенове: Това не е футбол

Рафаел Надал имаше какво да каже след загубата на своята Испания против Сърбия на финала в ATP Cup.

Матадора не остана удовлетворен от държанието на сръбските почитатели по време на финалните мачове и най-много в страхотния му конфликт против Новак Джокович, който бе изгубен в два сета.

Рафа счита, че сърбите са се държали все едно това е футболен мач и не са показали нужния етикет, какъвто сме привикнали да гледаме на корта.

Подобна бе и атмосферата на " Купа Дейвис ", когато Испания победи с купата.

" Понякога има хора от избрани страни, които не знаят по какъв начин тъкмо се случват нещата в тениса. Мислеха си, че това е футбол. Атмосферата в тениса е по-различна. Имаше интервали от мача, в които дребна група от публиката не демонстрираше никакво почитание ", съобщи Надал.

Коментира и отсъствието си в решаващия мач на двойки, където играха Пабло Кареньо-Буста и Фелисиано Лопес.

" Поиграх доста тенис в последните дни, а през вчерашния ден моите съотборници се оправиха ослепително. Нямам толкоз сили, колкото нормално, тъй като през вчерашния ден играх доста време, както и преди този момент, а също и в Пърт. Това е решение на целия тим и точно поради това ние сме имали триумфи в предишното, тъй като знаем по какъв начин да дадем убеденост и на останалите състезатели, каквото дадохме на Фелисиано и Пабло ", приключи Матадора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР