Рафаел Леао заяви, че иска да остане в Милан, но

...
Рафаел Леао заяви, че иска да остане в Милан, но
Коментари Харесай

Леао: Щастлив съм в Милан, но има някои неща, които трябва да бъдат изяснени

Рафаел Леао съобщи, че желае да остане в Милан, само че призна, че към момента има някои неразрешени въпроси, поради които към момента не е подписал новия си контракт. Настоящият договор на португалеца, който през вчерашния ден още веднъж имаше съществена роля за своя тим в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига против Наполи, изтича след година, а интерес към него демонстрират Манчестър Сити, Арсенал, ПСЖ, Челси и Реал Мадрид.

„ Искам да остана в Милан, да, само че има някои неща, които би трябвало да бъдат решени. Имам контракт за още една година и преговаряме. В Милан се усещам като вкъщи си. Много съм благополучен, че съм тук. Най-важното в този момент е, че се класирахме за полуфиналите на Шампионската лига. Сезонът е страховит и желая да продължа да оказвам помощ на тима “, съобщи Рафа Леао пред „ Скай Спортс Италия “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР