„Радвам се, щастлива съм, горда съм, че това се случи

...
„Радвам се, щастлива съм, горда съм, че това се случи
Коментари Харесай

Стойка Кръстева на родна земя: Аз съм една горда българка

„ Радвам се, щастлива съм, горда съм, че това се случи на мен и че съм предиздвикала целия свят да слуша българския химн. Няма нищо по-хубаво от това да знаят коя е България. Може да сме дребни, само че сме доста мощен и борбен народ”, бяха първите ѝ думи у нас.

Тя изясни и по какъв начин се усеща към този момент като олимпийска шампионка: „ С една дума - горда, с малко повече - горда, щастлива и с основни букви българка. Закърмена съм с българското и считам, че всеки един от нас би трябвало да почита, обича, да тачи България и да я поставя на първо място. Ние, като спортисти, можем да го покажем”, добави Кръстева.

Треньорът на олимпийската шампионка - Борислав Георгиев, изясни, че успеха не идва единствено с шанс: „ Хвърлихме много пот и труд в тази дълга и изпълнена с доста въпросителни олимпийска подготовка”, сподели той.

Посланието на медалистката след Игрите е всички да бъдем горди и обединени. „ Да бъдем спортисти, огромни хора и да демонстрираме на младите, които идват след нас, какъв е верният път. Той е с труд, неизменност, да си подаваме ръка и дружно да се оправяме с компликациите - дали в спорта, или в живота. Защото ние сме огромна нация по темперамент и би трябвало да се обединим”, заключи тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР