Радвам се на тия резултати, но няма да поздравявам Президента

...
Радвам се на тия резултати, но няма да поздравявам Президента
Коментари Харесай

Карбовски: Всеки, който ближеше обувките на Борисов, сега ще покаже вярност към новия победител

" Радвам се на тия резултати, само че няма да приветствам Президента Радев с втория мандат. Ласкатели и клиентела в този момент ще му счупят телефона. Напротив, ще му припомня (като фен на политическата екзотика), че в този момент ще би трябвало да вземе един завой. "

" Не е пирует и вираж, не свредел или друга фигура от висшия пилотаж. Висш пилотаж ще е, в случай че в този момент успее да вземе острия завой на клиентелизма. Всеки, който до през вчерашния ден се опитваше да оближе обувките на Борисов - през днешния ден ще си легне с мисълта по какъв начин да покаже честност на новия победител в политическата игра.

Радев би трябвало да си спомни -къде, по какъв начин, какъв брой мъчно му беше. Да си спомни и при кого, по какъв начин даваше изявленията, би трябвало да се усети по какъв начин екипажа на потъващия транспортен съд ще почне да дава салюти в нова посока. И по какъв начин киселинно го третираха и му се усмихваха избрани хора, междинния ешелон на политическите нахлебници, безконечният разврат на политическия плъх - по какъв начин същият в този момент ще се умилква към котката. По анализаторите ще ги познаете, господин Президент, виждам анализаторите и не се устоя. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР