Радвам се да се видим, да си пожелаем едни весели

...
Радвам се да се видим, да си пожелаем едни весели
Коментари Харесай

Тодор Попов пожела на децата от Органа по попечителство по-здрава и по-успешна 2023 година

Радвам се да се забележим, да си пожелаем едни радостни празници. Да сме здрави и да не губим вярата в положителното, тъй като през каквито и тествания да минава човек, в последна сметка, би трябвало да резервира в себе си положителното. “ С тези думи кметът на Пазарджик посрещна децата, чийто настойник или попечител е самият той.

„ Никой не знае какво ще му даде живота. А за нещата, които желаеме, би трябвало да се борим. Нищо безплатно няма никой да ви даде. Животът ви е тръгнал друго, само че това не значи, че постоянно ще е така. Всичко си зависи от вас. Иска битка. Всеки ден да успяваш да се доказваш и да си вярваш “, бяха част от упътванията, които насочи Тодор Попов към своите невръстни посетители. Той означи, че те са пораснали пред очите му, били са дружно към този момент толкоз години, а половината към този момент са тръгнали сами по своя житейски път.

„ Дори и тези дребни жестове, които вършим за вас, уповавам се да ви оказват помощ да си вярвате повече   и да знаете, че въпреки всичко има хора, на които им пука за вас. Аз съм единствено един от тях.

Дано идната година бъде   по-здрава и по-успешна! Но както обичам да споделям – ще бъде такава, каквато си я създадем самите ние. Всичко е в нашите глави, в нашите ръце. Хубави празници “, пожела на децата в края на обичайна предколедна среща кметът на Пазарджик.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР