Радвам се да се върна отново в България. Горд съм,

...
Радвам се да се върна отново в България. Горд съм,
Коментари Харесай

Бил Клинтън: Сътрудничеството винаги работи по-добре от конфликта

„ Радвам се да се върна още веднъж в България. Горд съм, че бях първия американски президент, посетил България “. Това съобщи 42-ият президент на Съединените американски щати Бил Клинтън по време на срещата на Clinton Global Initiative (CGI), която се организира у нас. Домакин на събитието е предприемачът Кирил Домусчиев.

„ Аз имам вяра, че съвсем всичко, което правиш в живота, се отнася до това по какъв начин поддържаш своя резултат, да могат децата да имат достъп до по-светло бъдеще “, сподели още той. „ В началото си споделях, че няма по какъв начин да съумея, само че в края на деня, когато всичко бе свършено, моето семейство беше моята поддръжка “, сподели още американският президент. „ Винаги съм се опитвал да бъда по-добър. Ти можеш да построиш света във всяка страна, тъй като каквото и да правиш, то постоянно визира всички останали, по тази причина и в случай че хората работят дружно ангажираността ще бъде по-голяма и по-добра “, акцентира още Бил Клинтън и продължи: „ Кооперирането е по-добро от спора и демократичните системи, колкото и да са разнообразни за всяка страна, в тях хората работеха дружно стараейки се да намерят най-хубавите решения “, акцентира още той. Бил Клинтън съобщи, че България прави доста добра работа и посочи, че в страна ни от ден на ден младежи са образовани и техният брой е по-голям от другите страни.

„ CGI стартира с 12 сътрудници, по-късно с 24, с цел да увеличи бюджета си с повече от милиард $. Важното тук е, че не е нужно да бъдеш милиардер, с цел да направиш смяната. Запитай се „ Мога ли да направя нещо, с цел да реализира тази смяна. Когато от ден на ден хора вършат дружно тези дребни стъпки и са ангажирани, то по този начин се реализира смяната и стремежи резултат “, добави още 42-ият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР