Радвам се, че за първи път в моята кариера печеля

...
Радвам се, че за първи път в моята кариера печеля
Коментари Харесай

Християн Петров: Рано ми е за капитанската лента н ЦСКА

" Радвам се, че за първи път в моята кариера спечелвам този приз. Мога единствено да обещая още по-добри игри. Чувствам се подготвен да бъда водач на ЦСКА. Направих значително мача. Все още ми е рано за капитанската лента, времето ще покаже по кое време ще стана капитан ", разгласи бранителят на ЦСКА - Християн Петров, който бе определен за футболист №1 на 17-ия кръг. Защиитникът получи 7 гласа след положителната си игра при успеха с 4:1 над Крумовград, втори е Тодор Неделев с 5 гласа, а трети - Аймен Суда.


" Понякога е обикновено да има спад в играта. Най-важното нещо е да си взимаме мачовете и да печелим три точки. Започнахме мъчно шампионата, само че с всеки минал кръг връщахме своята убеденост. Показахме положителни игри и справедливо сме на първото място ", продължи той.

" Подготвяме се по най-хубавия метод за Етър. Ще бъде мъчно. Етър е стойностен тим, само че въпреки всичко играем на “Армията ”. Искаме да приключим полусезона с победи ",ь сподели още бранителят.

" Най-важното е да зарадваме публиката в последния мач на нашия стадион преди реконструкцията. Да се представим добре и да победим Лудогорец. Най-вероятно след мача ще си взема сувенир за спомен ", разяснява Петров.

" Момчетата се пробват да приказват британски. На Кордоба му беше мъчно изначало, само че сега се оправя добре и нашето портньорство става все по-добро. Моята фантазия е да играя за Реал Мадрид. Поласкан съм, че медиите в Холандия ме съпоставят с Ван Дайк. Видяли са някаква аналогия, само че аз не мога да кажа такова нещо. За момента съм съсредоточен в играта ми с националния тим и най-много с ЦСКА ", сподели бранителят.

По мотив митинга против БФС той е безапелационен: " Не е прелестно да се виждат такива вълнения. Не е хубаво да се случват такива неща. ” /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР