Радвам се, че подкрепяте така искрено и силно нашия кандидат

...
Радвам се, че подкрепяте така искрено и силно нашия кандидат
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Красимира Стефанова за кмет на кметство Бела Рада

Радвам се, че подкрепяте по този начин откровено и мощно нашия претендент за кмет на Бела Рада Красимира Стефанова. Ние дойдохме тук, с цел да дадем доклад на свършеното през миналите 4 години, с цел да приказваме за бъдещото развиване на Община Видин, с цел да чуем гласа на хората от село Бела Рада. Това сподели претендентът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков.

Ценков и претендентите за общински съветници на партията Венци Пасков, Анна Маринова и Иван Цолов се срещнаха с жителите на Бела Рада и поддържаха претендента за кмет на селото Красимира Стефанова. Гост на срещата бе регионалният шеф Албена Георгиева, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



Присъстващите на срещата показаха безапелационната си поддръжка за претендентите на Политическа партия ГЕРБ.



„ Време е в нашето село Бела Рада „ националната власт” в действителност да е на народа. Сега тук чухме доклада на кмета на Видин за миналите 4 години. Нашият кмет е на този пост от 20 години и до този миг нито един път не е дал доклад за работата си. Не е ли редно и кметът на селото да дава доклад на своите съселяни по какъв начин е работил и какво е свършил”, попита гражданин на село Бела Рада.



„ В нашето село към момента се опасяваме да беседваме между тях, времето сякаш е спряло. Другите вървят напред, а ние си останахме в ония времена. Нужна ни е промяна”, безапелационни бяха присъстващите на събранието.



„ Да се обединим, да бъдем в действителност общественост. Да си почистим селото. Да организираме общоселски събрания, на които дружно да решаваме какво да се трансформира в Бела Рада. Да оказваме помощ на възрастните хора, които имат потребност от това. Да поддържаме фамилиите с дребни деца, избрали да живеят в селото. Малки, само че изпълними неща”, по този начин дефинира Красимира Стефанова уговорките, които поема към своите съселяни, в случай че получи тяхното доверие на 27 октомври.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР