Радвам се, че новият кмет на район “Връбница“ от партията

...
Радвам се, че новият кмет на район “Връбница“ от партията
Коментари Харесай

Младен Младенов: След три месеца кметът на район „Връбница“ от партията на Борис Бонев се вслуша в думите ми

„ Радвам се, че новият кмет на регион “Връбница “ от партията на Борис Бонев се вслуша в думите ми и  три месеца след избирането си стартира да работи за дотъкмяване на плановете в региона. Вярвам, че в името на положителното на жителите на Връбница би трябвало да има последователност, само че и ясно наименуване на обстоятелствата. “ Това написа някогашният кмет на регион „ Връбница “ Младен Младенов.  

Младенов акцентира, че значимите за развиването на регион „ Връбница “ планове са стартирани от него и екипът му, както новото управление на Общината само би трябвало да съблюдава строителния развой с цел да могат да бъдат изпълнени качествено и  в период.

„ Зад въпросните планове, оповестени от Румен Костадинов и стартирани от екипа ми като кмет на Връбница,  стои доста труд - изследване, подготовка, одобрение на цялата нужна документи, както и обезпечаване на нужното финансиране “, написа още Младенов.

„ Горд съм, че защитихме финансиране за ремонта  на моста на Бакърена фабрика – второ платно; за разширението на бул. “Ломско шосе ”; за построяването на междинна местростация в кв. “Обеля ”, включващо нова гара; нова детска градина в кв. “Обеля ” 1 за 12 групи “, добавя Младенов.

Той напомня, че изключването от Плана за възобновяване и резистентност на плана за канализация на с. “Волуяк ” беше направено по време на ръководството на “Продължаваме смяната ”, без никакви обстоятелства и причини. Младенов подсети, че поради тази неправда жителите на обитаемото място стигнаха до гражданско непокорство пред постройката на Министерски съвет, само че за жалост без резултат.

„ Благодаря на господин Бойко Борисов, че настоя за включването на средства в държавния бюджет за 2024г. за планиране на тръбопровод и канализация на с. “Волуяк ” и с. “Мрамор ”. Задача на новия кмет на „ Връбница “ е откакто се изготвят плановете да отбрани средства, с които инфраструктурата да  бъде построена. Основна задача на всеки определен кмет е да работи за възстановяване изискванията на живот на хората в поверения му регион, без да омаловажава постигнатото от предшествениците му “, написа още Младенов. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР